Edit Content

Biyografi

6 Ağustos 1968’de Tekirdağ’da doğan Mustafa Şentop , Türk siyasetçi ve 24, 25, 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul, 27. Dönem AK Parti Tekirdağ milletvekili...

İletişim

 TBMM Başkanı Şentop, bazı ülkelerin meclis ve senato başkanları ile bayramlaştı

TBMM Başkanı Şentop, bazı ülkelerin meclis ve senato başkanları ile bayramlaştı

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, 4 ülkenin meclis ve senato başkanları ile Ramazan Bayramı dolayısıyla telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

TBMM Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Kırgız Cumhuriyeti Jogorku Keneşi Başkanı Nurlanbek Şakiyev, Fas Temsilciler Meclisi Başkanı Rachid Talbi Alami, Fas Danışmanlar Meclisi Başkanı Naam Miyara, Birleşik Arap Emirlikleri Federal Ulusal Konsey Başkanı Saqr Ghobash ve Katar Şura Meclisi Başkanı Hassan bin Abdulla Al-Ghanim ile telefonda görüştü.

Meclis Başkanı Şentop, mevkidaşlarının ve ülke halklarının Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek bayramın İslam alemi ve tüm insanlık için sağlık, afiyet, huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu. Görüşmelerde karşılıklı bayram tebriğinin yanı sıra ikili ilişkiler, son dönemdeki bölgesel ve siyasi gelişmeler de ele alındı.