Edit Content

Biyografi

6 Ağustos 1968’de Tekirdağ’da doğan Mustafa Şentop , Türk siyasetçi ve 24, 25, 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul, 27. Dönem AK Parti Tekirdağ milletvekili...

İletişim

 TBMM Başkanı Şentop, “Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni”ne katıldı

TBMM Başkanı Şentop, “Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni”ne katıldı

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Filyos Türkiye Petrolleri Limanı’nda düzenlenen “Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni”ne katıldı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, “Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni”ne ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti. 

”1919’da Millî Mücadelemizin meşalesine şahitlik eden Karadeniz’de bu akşam da enerji bağımsızlığımızın devasa meşalesini ateşledik. 

Bandırma gemisinin manevî kardeşleri Fatih ve Kanunî bu destanın iki kahramanıdır. Ancak Karadeniz’in hırçın dalgalarında, derin denizde bulunan kendi doğalgazımızın çıkmasına vesile olan asıl sâik azimdir. 

İşte bu azimle ve gösterdiği liderlikle sürecin tamamında heyecanıyla hepimizi motive eden ve verdiği iki büyük müjdeyle aziz milletimizin aile bütçelerine de katkı sunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a şükranlarımızla.”