Edit Content

Biyografi

6 Ağustos 1968’de Tekirdağ’da doğan Mustafa Şentop , Türk siyasetçi ve 24, 25, 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul, 27. Dönem AK Parti Tekirdağ milletvekili...

İletişim

Batılı İnsan Hakları anlayışı, kendi coğrafi sınırları dışında ve Yahudi / Hristiyanlar sözkonusu olmadığı zaman hukuki değil tamamen siyasi bir meseledir. Bunun dünyada geniş kitleler tarafından da görülebiliyor olması çok önemli.

ABD’de, düşünce ve ifade özgürlüğünü asgari düzeyde de olsa savunan, Pennsylvania Üniversitesi Rektörü Liz Magill’in istifa ettirilmesi, Harvard ve MIT Rektörlerinin de istifaya zorlanması doktrinin çöküşünün çok kaba bir şekilde göstergesidir.

Siyonist vahşete karşı insani tavır gösteren, İsrail lobisinin antisiyonizmi antisemitizmle eşitlemeye çalışan sansür uygulamalarına karşı ifade özgürlüğünü savunan ve bu duruşları sebebiyle siyasi otoritelerce “saldırı”ya uğrayan, itibarsızlaştırılan akademi mensuplarını Türkiye’ye davet etmeliyiz. Nazi zulmünden kaçan akademisyenler gibi siyonist zulümden kaçan akademisyenlere de Türkiye kapılarını açacaktır.