Edit Content

Biyografi

6 Ağustos 1968’de Tekirdağ’da doğan Mustafa Şentop , Türk siyasetçi ve 24, 25, 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul, 27. Dönem AK Parti Tekirdağ milletvekili...

İletişim

 TBMM 29. Başkanı Şentop’tan Kurban Bayramı mesajı

TBMM 29. Başkanı Şentop’tan Kurban Bayramı mesajı

Mustafa Şentop, Kurban Bayramı mesajı yayımladı. Şentop mesajında, “Huzurun, umudun, mutluluğun ve çocukların gülen yüzlerinin tüm zamanları kuşatması dileğiyle, bayramlar o bayram olsun.” dedi.

Şentop, Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı tebrik mesajında,

Milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Cenab-ı Hakk’a yaklaşmamızın bir vesilesi olarak, ilâhî rızayı kazanmak gayesi ve Hazreti İbrahim ve Hazreti İsmail teslimiyetiyle yerine getirdiğimiz Kurban ibadetlerimiz makbul olsun.

Hatırlamak, hatırlanmak, anlamak ve paylaşmakla çoğalan iyiliklerle yaşadığımız nice bayramlar diliyorum.

Dünyanın dört bir köşesinden Müslümanlarla toplanan, bir olan, sonsuz salat ve selamla Ravza-i Mutahhara’ya kavuşan, Vakfe’nin, Sa’y’in, Tavaf’ın ruhuyla, Arafat’tan Kâbe’ye gözyaşları dualarıyla birleşen kardeşlerimizin Hac ibadetleri mebrur olsun. Her bir adımı bir sırrın derinliğiyle mübarek bu yüce ibadetin, hasret ateşiyle yanan her gönüle nasip olmasını niyaz ediyorum.

Acıları hüzünleri yüreğimizde daim, depremde yitirdiğimiz canlarımızı, Aziz Şehitlerimizi, her birimizin vefat eden geçmişlerimizi, sevdiklerimizi dualarla yâd ediyorum.

Bayram günlerinde görevleri başında olan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızla;
Bayramımız mübarek olsun.

Huzurun, umudun, mutluluğun ve çocukların gülen yüzlerinin tüm zamanları kuşatması dileğiyle, bayramlar o bayram olsun…” ifadelerini kullandı.