Edit Content

Biyografi

6 Ağustos 1968’de Tekirdağ’da doğan Mustafa Şentop , Türk siyasetçi ve 24, 25, 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul, 27. Dönem AK Parti Tekirdağ milletvekili...

İletişim

 TBMM BAŞKANI ŞENTOP, CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK SOSYAL KONUT PROJESİ TANITIM TÖRENİ’NE KATILDI

TBMM BAŞKANI ŞENTOP, CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK SOSYAL KONUT PROJESİ TANITIM TÖRENİ’NE KATILDI

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin tanıtım törenine katıldı.

Programda, Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut hamlesinin tanıtım filmi izlendi.

Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un yanı sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici katıldı.

Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma gerçekleştirdi.

TBMM Başkanı Şentop, konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın müjdeleriyle aziz milletimizin hizmetine açıldı. Bugün; gençlerimize, emeklilerimize, ailelerimize, yeni yuvalar kazandırmanın mutluluğunu birlikte yaşadık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” ifadesini kullandı.