Edit Content

Biyografi

6 Ağustos 1968’de Tekirdağ’da doğan Mustafa Şentop , Türk siyasetçi ve 24, 25, 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul, 27. Dönem AK Parti Tekirdağ milletvekili...

İletişim

 “31 Mart Yerel Seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum”

“31 Mart Yerel Seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum”

Demokrasiye ve Millet iradesine giden yollar önemlidir ve o yolun sonu bugüne kadar ülkemiz ve milletimiz için her daim aydınlık olmuştur.

Milletimiz bugün sandık başına giderek 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için tercihini ortaya koyacaktır.

İnanıyorum ki Aziz Milletimiz, bu demokrasi imtihanını ferasetiyle dünyaya örnek olacak şekilde bir kez daha sağduyu ve demokratik olgunluk içerisinde tamamlayacaktır.

31 Mart akşamının ülkemiz için yeni bir dönemin, hizmet ve eser belediyeciliğinin; kimi illerimiz için başlangıcı, kimi illerimiz için devamı olacağına inanıyorum.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, görev yapacak tüm vatandaşlarımıza başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

Aziz İstanbul’umuzun değerli sakinleri,

Yarın bu şehir için oy vereceğiz.

Dünyanın en güzel şehrinin ahalisi olmak, bizlere sadece yaşadığımız çevreyle sınırlı olmayan bir sorumluluk da yüklemektedir. Bu şehrin ahalisi ve onun “efkar-ı umumiyesi” yüzyıllar boyunca birçok konuda belirleyici olmuştur. Yarın da vereceğimiz bir oy ile bu etkili sadâya kendi hissemizi katacağız.

1994’ten beri İstanbul’da etkin olan ve şehre çok büyük olumlu dönüşümler getiren hizmet anlayışımız, 2019’da maalesef bir inkıtaya uğramış ve bir fetret dönemi yaşatmıştır. Hatta eskiye dönüşün sinyallerini vermiştir.

İstanbul’un karşı karşıya bulunduğu en büyük risk olan depreme karşı bir dakika dahi atâlet kabul etmemesi gereken tedbirler alınmamıştır. 2023 Şubat depremi bile bu fetret yönetiminin aklını başına getirmeye yetmemiştir.

Buna ilaveten trafik, ulaşım, çevre kirliliği konuları da kırmızı alarm vermektedir. İstanbul’un kaybedecek bir beş yılı daha yoktur.

Kıymetli şehrin, kıymetli ahalisi olarak hepimizin bu makus senaryoyu değiştirmek için vereceğimiz oy, büyük bir fırsattır.

Şansa bırakılmayacak olan bu fırsatı, oylarımızı İstanbul Büyükşehir Belediyesi için bu konularda tecrübesiyle tebarüz etmiş Murat Kurum’a ve ilçe belediyeleri için Cumhur İttifakı adaylarına vererek değerlendirelim ve İstanbul’un geleceğini birlikte inşa edelim.

Bu vesileyle, 31 Mart yerel seçimlerimizin İstanbul’umuz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Değerli Tekirdağlı hemşehrilerim.

Yarın oy kullanmak için sandık başına gidiyoruz.

Sizlerin desteği ile birlikte yürüdüğümüz bu yolda her alanda çok ve büyük adımlar attık. Şehirlerimiz için, ülkemiz için birçok dev projeyi hayata geçirdik.

Güzel şehrimiz Tekirdağ’ı; Çerkezköy, Çorlu, Ergene, Malkara, Muratlı, Saray ve Şarköy ilçelerimizi, Cumhur İttifakı adaylarımızı seçerek Gerçek Belediyecilikle tanıştıracak ve yeni bir dönemi başlatacak adımı atmanın vakti gelmiştir.

Hayrabolu, Kapaklı, Marmaraereğlisi ve Süleymanpaşa ilçelerimizde de Gerçek Belediyeciliğin devamı için Cumhur İttifakımızın adaylarına desteğinizi bekliyoruz.

31 Mart akşamının şehrimiz için yeni bir dönemin, hizmet ve eser belediyeciliğinin başlangıcı olacağına inanıyorum.

Seçimler şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun.