Edit Content

Biyografi

6 Ağustos 1968’de Tekirdağ’da doğan Mustafa Şentop , Türk siyasetçi ve 24, 25, 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul, 27. Dönem AK Parti Tekirdağ milletvekili...

İletişim

 Prof. Dr. Mustafa Şentop’tan 15 Temmuz darbe girişiminin 7’inci yılı ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Prof. Dr. Mustafa Şentop’tan 15 Temmuz darbe girişiminin 7’inci yılı ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Mustafa Şentop, 15 Temmuz darbe girişiminin 7’inci yılı ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj paylaştı.

Şentop paylaşımınıda, “

Al bayrağımız uğruna, istikbalimiz yoluna, istiklalimizin çağrısına gözünü kırpmadan koşan kahramanlara hürmetle, o karanlık geceyi Milletimizin zaferiyle aydınlatan Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

15 Temmuz 2016…

Milletimize ve vatanımıza yapılan ihaneti, elleri kanlı hainleri ve ihanete karşı gençliğinin baharında evlatlarımızı, ihtiyarlarımızı, kadınıyla erkeğiyle Vatan Kahramanlarının eşsiz mücadelesini hafızalarımızda daima diri tutacağız.

O gece, Cumhurbaşkanımızın “halkın gücünün üstünde bir güç tanımam” çağrısının yüreklerde yankılanan, “ilelebet bağımsız Türkiye” mesajını, halkımız tarihe destan olan direnişiyle tüm dünyaya haykırdı.

O gece meydana davet, meydana çıkmak ve meydanda direnmek, Türkiye Yüzyılının ateşini yakan kıvılcım oldu.

Milletimiz, iradesine, egemenliğine, geleceğine, canına kasteden, hain FETÖ terör örgütüne ve içeriden ya da dışarıdan destekçilerine asla geçit vermeyeceğini canını ortaya koyarak gösterdi.

Ve o gece bir daha asla açılmamak üzere darbelerin kapısı kapandı. Gece Milletimizin demokrasi zaferiyle aydınlandı.

Yüreklerinde yanan memleket sevdasının ateşiyle, Kelâmı, Ezânı, Vatanı, korumak için, canlarını feda eden şühedaya rahmet ve dua ile, gazilerimize sıhhat ve hayırlı ömürler temenni ediyorum.

Cenab-ı Hak bizleri o geceki direniş ve diriliş şuurundan ayırmasın.” ifadelerine yer verdi.