Edit Content

Biyografi

6 Ağustos 1968’de Tekirdağ’da doğan Mustafa Şentop , Türk siyasetçi ve 24, 25, 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul, 27. Dönem AK Parti Tekirdağ milletvekili...

İletişim

 TBMM Başkanı Şentop, üniversiteli öğrenciler ile iftar programında bir araya geldi

TBMM Başkanı Şentop, üniversiteli öğrenciler ile iftar programında bir araya geldi

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, üniversiteli öğrenciler ile Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nde iftar programında bir araya geldi. Meclis Başkanı Şentop, öğrenciler ile sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, programa ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Üsküdar’da üniversiteli gençlerimizle iftar sofrasında bir araya geldik. En büyük zenginliğimiz gençlerimizin muhabbeti ve enerjisi, aydınlık geleceğimizin ışığıdır. İyi ki varsınız.”

İftar programı sonrası Çengelköy Polis Merkezi’ni ziyaret eden Meclis Başkanı Şentop, görevi başındaki polislerle sohbet etti. Şentop, ziyarete ilişkin yayımladığı paylaşımda şunları kaydetti:

“15 Temmuz hain darbe girişiminde gösterdiği kahramanca direnişle hafızalarımıza kazınan Çengelköy Polis Merkezi’nde görev başındaki polislerimizle iftar sonrasında bir araya geldik, çaylarını içtik. Aziz Milletimiz için canı pahasına görev yapan tüm polislerimize selam olsun.”