Edit Content

Biyografi

6 Ağustos 1968’de Tekirdağ’da doğan Mustafa Şentop , Türk siyasetçi ve 24, 25, 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul, 27. Dönem AK Parti Tekirdağ milletvekili...

İletişim

 TBMM Başkanı Şentop, emniyet mensuplarıyla iftarda bir araya geldi

TBMM Başkanı Şentop, emniyet mensuplarıyla iftarda bir araya geldi

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası vesilesiyle Mecliste görev yapan emniyet mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, iftar programına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Türk Polis Teşkilatımızın 178. Kuruluş Yıl Dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası vesilesiyle, Gazi Meclisimizdeki emniyet mensubu çalışma arkadaşlarımızla iftarda bir araya geldik. Bu anlamlı günde, Aziz milletimizin ve ülkemizin güvenliği için fedakârca ve takdire şayan bir vatanperverlikle vazifesini yürüten kahraman polislerimize gönülden teşekkür ediyorum. Canından daha aziz bildiği bu vatan uğruna şehadete yükselen tüm polislerimize mübarek Ramazan ayında bir kez daha Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin.”