Edit Content

Biyografi

6 Ağustos 1968’de Tekirdağ’da doğan Mustafa Şentop , Türk siyasetçi ve 24, 25, 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul, 27. Dönem AK Parti Tekirdağ milletvekili...

İletişim

 TBMM Başkanı Şentop’tan CHP Antalya Milletvekili Baykal için taziye mesajı

TBMM Başkanı Şentop’tan CHP Antalya Milletvekili Baykal için taziye mesajı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Siyasi tarihimizin önemli isimleri arasında yer alan Antalya Milletvekili ve CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın vefatını üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve CHP camiasına başsağlığı dilerim.” ifadesini kullandı.

Şentop, Baykal’ın vefatı dolayısıyla eşi ve kızını da telefonla arayarak başsağlığı diledi.

Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Siyasi tarihimizin önemli isimleri arasında yer alan Antalya Milletvekili ve eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın vefatını üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve CHP camiasına başsağlığı dilerim.” ifadesini kullandı.

Öte yandan, Meclis Başkanı Şentop, Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal ile eşi Olcay Baykal’ı telefonla arayarak taziye dileklerini iletti.