Edit Content

Biyografi

6 Ağustos 1968’de Tekirdağ’da doğan Mustafa Şentop , Türk siyasetçi ve 24, 25, 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul, 27. Dönem AK Parti Tekirdağ milletvekili...

İletişim

 TBMM BAŞKANI ŞENTOP’TAN, ŞEHİT AZERBAYCAN ASKERLERİ İÇİN TAZİYE MESAJI

TBMM BAŞKANI ŞENTOP’TAN, ŞEHİT AZERBAYCAN ASKERLERİ İÇİN TAZİYE MESAJI

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında meydana gelen çatışmalarda şehit olan Azerbaycan askerleri için başsağlığı mesajı yayımladı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, “Azerbaycan-Ermenistan sınır hattındaki çatışmalarda şehit düşen Azerbaycan ordusunun kahraman askerlerine Cenabıhak’tan rahmet diliyor, Azerbaycan’ın acısını yürekten paylaşıyoruz. Türkiye, ‘tek millet, iki devlet’ düsturu içinde haklı davasında Azerbaycan’ın yanındadır.” ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Şentop, ayrıca konuyla ilgili olarak Azerbaycan Milli Meclisi Başkanı Sahibe Gafarova’yla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Şentop, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Azerbaycan Milli Meclis Başkanı kıymetli dostum Sayın Sahibe Gafarova’yı arayarak, şehit düşen kahraman Azerbaycan askerleri için duyduğumuz üzüntüyü ilettim. Görüşmemizde, can kardeşlerimize desteğimizi bütün imkanlarımızla sürdüreceğimizi bir kez daha ifade ettim.”