Edit Content

Biyografi

6 Ağustos 1968’de Tekirdağ’da doğan Mustafa Şentop , Türk siyasetçi ve 24, 25, 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul, 27. Dönem AK Parti Tekirdağ milletvekili...

İletişim

 TBMM BAŞKANI ŞENTOP’UN TOKAT ZİYARETİ

TBMM BAŞKANI ŞENTOP’UN TOKAT ZİYARETİ

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tokat’ta tarihi ve turistik mekanları gezdi.

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tokat temasları kapsamında ilk olarak Tokat Valiliği’ni ziyaret ederek, ildeki çalışmalar hakkında Vali Ozan Balcı’dan bilgi aldı, valilik şeref defterini imzaladı.

Daha sonra Tokat Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden TBMM Başkanı Şentop, çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’ndan bilgi aldı.

Şentop, Tokat Valiliği ve Belediye Başkanlığını ziyaret ettikten sonra “900 Adımda 900 Yıllık Tarih” kapsamında tarihi Sulu Sokak’ta incelemelerde bulundu, Tokat Müzesi’ni gezdi.

Şentop, Ulu Cami ve Şehir Müzesi’ni de gezerek yerel tarihçi Hasan Erdem ile Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’ndan bilgi aldı.

Şentop’a ziyaretlerinde Vali Ozan Balcı, Belediye Başkanı Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, AK Parti Tokat milletvekilleri Mustafa Arslan ve Yusuf Beyazıt ile AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir eşlik etti.