Edit Content

Biyografi

6 Ağustos 1968’de Tekirdağ’da doğan Mustafa Şentop , Türk siyasetçi ve 24, 25, 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul, 27. Dönem AK Parti Tekirdağ milletvekili...

İletişim

 TBMM BAŞKANI ŞENTOP, ÇOCUKLARI KABUL ETTİ

TBMM BAŞKANI ŞENTOP, ÇOCUKLARI KABUL ETTİ

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ münasebetiyle Bağcılar Belediyesi’nin “Başkan’la Süper Gezi” adıyla düzenlediği programla belirlenen 23 öğrenciyi kabul etti.

Divan Salonu’nda çocuklarla bir süre sohbet eden ve onların sorularını cevaplayan Şentop, TBMM’nin kuruluşu ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hakkında minik misafirlerine bilgi verdi.

Meclis Başkanı Şentop, misafir çocuklardan Miraç Eymen Kaya’nın okuduğu İstiklal Marşı ve Sena Kılavuz’un okuduğu şiiri beğeniyle takip ederek, onları kutladı.

Program kapsamında çocukları makamında da ağırlayan Şentop, makamını Bağcılar Aşık Veysel İlköğretim Okulu 2. Sınıf öğrencisi Miraç Eymen Kaya’ya devretti.

Makamına girmeden önce çocuklara bugüne kadar Meclis Başkanlığı yapmış devlet büyüklerinin bulunduğu fotoğrafı göstererek bilgi veren Mustafa Şentop, çocuklarla makam çıkışında ve TBMM Şeref merdivenlerinde fotoğraf çektirdi.

Haberin videosunu izlemek için buraya tıklayınız.